Få ett hälsosammare liv

Är det så att du känner att det är dags att bli hälsosammare? Det viktigaste är att ändra om lite i taget. Det är ju inte en quick fix, utan det är ju bra att börja leva på ett bra sätt och göra det till din livsstil. Det går så klart säga att du helt enkelt ska börja träna och äta rätt, men en hälsosam livststil är mer än bara det. Att dricka mycket vatten är ett bra steg, äta kosttillskott ett annat, läs gärna mer på Fitline Sport

Äta på rätt sätt

Många tänker att man ska sluta äta allt onyttigt och typ gå på diet, men det är bättre att tillåta dig att äta vad du vill, men att göra det med måtta. Gör mindre portioner istället samt se till att låta bli att äta på natten!

Frukost är dagens viktigaste mål. De må låta som en klyscha, men det är sant. Att äta frukost ger dig en bra mättnadskänsla, som gör det enklare att låta bli godis och skräpmat. 

Byt ut pasta mot grönsaker och få i dig mer fibrer. Det mättar mer samt är bra för magen. 

Träna

Träning är ofta förknippat med en hälsosam livsstil. Men don't overdo it som man säger. Om du drar på i 100 % direkt, så kommer det inte hålla i sig. Börja försiktigt och träna något du tycker om att träna, så blir det lättare.

1 Mar 2022