En stark rygg viktigt när man rider

En sak som har blivit viktigt för mig den senaste tiden är hur jag sover. Min ridlärare sa att jag har suttit som en hösäck på hästen den senaste tiden och att jag behöver räta upp min kropp. Alltså jag har varit så trött den senaste tiden. Och stressen tar lätt över när jag är trött. Jag blir stressad över att jag inte får gjort så mycket, eftersom jag är så trött. Allt går långsammare, sämre och mindre roligt.

Jag kanske måste byta säng också. Jag har i alla fall byty madrass. Det hade jag råd med. Byta säng får jag göra en annan gång. De flesta sängramar går ju efter samma mått, så det är inga problem.

Himmel att ha en stödjande madrass 

Vilken skillnad det är på min nuvarande madrass och den jag hade förut. Det var en billig madrass från ett billigt ställe. Jag hade inte tänkt på begreppet madrass innan jag blev tvungen att köpa en ny (vem tänker på madrasser?). För mig var en madrass en madrass, helt enkelt. Men himmel – vilken skillnad det blev att byta den! Jag fick en helt fantastisk ny säng, på grund av madrassen. Prova att byta du med!

25 Apr 2017