Hitta ny träningsform

Jag tränar ju bara det jag tycker är kul, som ridningen och yoga samt mina hundpromenader. Dock tycker jag det är kul att testa på ny träning, så att man ser om det kan vara något man gillar. Testar man inte så vet man ju inte! Det brukar finnas så att man kan testa på saker här, en eller två gånger gratis. När det är, så brukar jag allt testa. Sist så testade jag på en träning som påminner om boxning, tror det hette boxercise. Det var faktiskt rätt kul, men det fick mig mer sugen på att testa på riktigt boxning. Så det kanske jag kommer att göra framöver.

Dans och träning i ett

En annan sak jag testat nyss, fast det blev poppis för flera år sedan, det är Zumba. En kompis har tränat det i flera år och tyckte jag skulle testa det med. Får säga att det var rätt kul och ska nog kanske börja även med detta. Det känns nästan inte som träning när man dansar runt och så!

Dags att ta en ridtur

Nu kan jag inte sitta här och skriva mer, utan det är dags att ta sig till stallet och bege mig ut på en ridtur. Det blir nog en tur i skogen idag, passa på medan det är rätt så fint väder ute. Snart är väl snön här och det kommer genast att bli lite jobbigare att rida i skogen. 

2 Nov 2018