Komma i form

Nu jäklar ska jag ta mig själv i kragen och göra lite livsstilsförändringar. Visst är det underbart att man kan vara tillåtande mot sig själv och älska sin kropp som den är; njuta av mat och godsaker och unna sig och leva livet. Men det finns faktiskt gränser. Jag har spenderat hela semestern med att bl.a. äta jordgubbar med grädde OCH 2-3 scones till frukost, och ja, det är bara frukosten, men resten av dagarna har fortsatt på samma tema: UNNA OCH LEVA LIVET!

Inte så kul nu

Nu känns det inte så kul tyvärr. Jag kommer inte i några av mina kläder och det är tyngre att genomföra de dagliga göromålen här på gården. Det är svårare att sitta upp i sadeln när jag ska rida och bara att mocka en box tar andan ur mig. Jag är i usel form och det vill jag verkligen ändra på nu.

Andra bullar

Jag ska börja med dagliga promenader på morgnarna - det är ju underbart när man väl är ute och går! Sedan ska jag styrketräna varannan dag och lägga upp något form av organiserat kostschema. Jag tänkte testa en fitline kur också, för jag har hört att de ska vara de bästa. Jag är inte för att banta hårt egentligen men tänker att jag bantar med fitline som ett startskott, så att jag får lite peppiga resultat snabbt.

Början är svår, men slutet är ännu svårare. Jag hoppas att jag kan få in en riktig livsstilsförändring här, så att jag slipper sitta här igen efter semestern nästa år.

27 Sep 2017