Om man tagit ett glas för mycket

Även om jag är en hälsomedveten tjej, som sysslar mest med hästar och yoga och annat bra, så har det hänt, enstaka gång, att jag druckit drinkar med vänner och tagit ett glas för mycket. Det har gjort att jag dagen efter vaknat och inte mått så bra! Det är ingen höjdare och jag försöker verkligen låta bli att dricka för mycket om jag väl är på fest. Dock fick jag reda på en bra sak sist, sov över hos en vän nämligen. Hon tog fram ett rör med resorb när vi skulle lägga oss, som vi tog, och dagen efter vaknade jag och mådde bra!

Köpa hem resorb

Resorb är en form av vätskeersättning. Man tar det som sagt innan man går och lägger sig, samma kväll som man festat loss. Jag har själv nu köpt hem resorb. Om även du vill köpa, så finns det vätskeersättning på nätet att köpa! Se bara till att du gör det innan du festar. När du väl blivit bakis, så är det andra saker du får göra för att försöka lindra den!

Att lindra sin baksmälla

Det finns inte jättemycket att göra när man väl är bakis. Det som kan hjälpa till att lindra och få dig att må bättre, är att äta riktigt mat samt dricka mycket vatten. Sedan är även att vila mycket en god idé. En del väljer att ligga i soffan och se på film hela dagen, medan andra lägger sig och sover i sängen.

12 Mar 2017