Spenderat lite mer tid på gymmet

Efter jul där så kände jag att det var dags att ta tag lite i min träning. Det blev en hel del att äta över denna högtid, både mat och godis. Så i januari så drog jag till gymmet och tecknande nytt kort, för ett år. Passade även på att boka tid med en PT för att få ett bra träningsprogram. Han rekommenderade mig att börja med kosttillskott. Mer om det finns på fitline-sport.se. Jag har även börjat kolla över lite vad jag äter till vardags, så att det är hälsosamt. Lite räkning av kalorier så. Men på helgen så njuter jag av vad jag vill.

Skönt att få träna lite

Jag har märkt att ju mer man tränar desto mer måste man fortsätta med det. Så nu är det gymmet ett par dagar i veckan, samt att jag fortsätter med ridningen, yogan och de andra träningsformerna jag hittade förra året. Kanske kan bli en bra beach 2019-kropp ni vet. Inte för att jag direkt bryr mig om det, huvudsaken är att man mår bra känner jag. 

Träningsresa

Jag har även bokat en resa med träning, eller det är mest yoga som är på schemat, men det är på ett ställe där det även går att träna andra saker. Det är på Mallorca detta ska ske och det är i slutet av maj vi ska åka tror jag det var. Det ska bli kul att få testa på detta!

5 Mar 2019